Aria de acoperire a serviciilor juridice prestate de Moţec Ştefan – Cabinet de avocat pentru clienţii săi, respectiv a consultaţiilor juridice şi a reprezentării în faţa instanţelor de judecată, a executorilor judecătoreşti, a altor instituţii publice locale sau centrale, precum şi a partenerilor comerciali, este una naţională. În acest sens, puteţi vedea o hartă interactivă a României unde sunt evidenţiate localităţile în care am prestat în mod efectiv şi direct servicii juridice pentru clienţii noştri.

+40 356 179 038

office@avocatmotec.ro

ARHIVA ELECTRONICĂ → www.aegrm-timis.ro

Mergi la prima pagină.

MOȚEC ȘTEFAN

CABINET DE AVOCAT

societate profesională de avocatură

"Ca semn al aprecierii serviciilor, cu acordul d-voastră, vă informăm că vom recomanda şi în viitor serviciile juridice prestate de către cabinetul d-voastră de avocatură partenerilor noştri din Slovacia care vor decide să desfăşoare activităţi comerciale în România."

Traduceri autorizate și profesionale (cehă/română)

Copyright © 2007 - Moțec Ștefan - Cabinet de avocat. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.

ACASĂ PREZENTAREA CABINETULUI SERVICII OFERITE REFERINȚE CLIENȚI CONTACT

PERIOADA DE PROBĂ în lumina ultimelor modificări ale Codului muncii

Durata perioadei de probă s-a modificat substanțial atât în cazul salariaților care desfășoară o funcție de execuție – de la 30 de zile, în formularea anterioară, la 90 de zile, cât și în cazul celor care dețin funcții de conducere – de la 90 de zile la 120 de zile.

Anterior modificării Codului muncii prin Legea 40 din 31 martie 2011, angajatorul era limitat la angajarea succesivă a maximum trei persoane pe perioade de probă pentru același post, dar actualmente legiuitorul a ales o limitare temporală de 12 luni a angajarilor succesive de probă ale mai multor persoane pentru același post. Astfel, pe parcursul a 12 luni, angajatorul poate face angajări succesive fără a mai fi îngrădit la un număr prestabilit de persoane.

De asemenea, prevederea referitoare la durata perioadei de probă pentru muncitorii necalificați nu a fost preluată în noua reglementare, putând astfel concluziona că muncitorii necalificați sunt încadrați în rândul salariaților care exercită o funcție de execuție și că dispare caracterul preferențial acordat anterior datorită specificului activității prestate de către muncitorii necalificați.

În vederea prezentării detaliate a modalităților de abordare a perioadei de probă, raportat atât la contractul individual de muncă pe perioadă determinată sau nedeterminată, cât și la contractul de muncă temporară, puteți apela cu încredere la serviciile cabinetului de avocatură Moțec Ștefan – Cabinet de avocat, beneficiind astfel de o consultație juridică completă, întocmită analitic și ușor de aplicat în practică.

Sorana Rişcuţa, 27.05.2011

« Mergi înapoi la toate articolele.

Română

English

Čeština