Aria de acoperire a serviciilor juridice prestate de Moţec Ştefan – Cabinet de avocat pentru clienţii săi, respectiv a consultaţiilor juridice şi a reprezentării în faţa instanţelor de judecată, a executorilor judecătoreşti, a altor instituţii publice locale sau centrale, precum şi a partenerilor comerciali, este una naţională. În acest sens, puteţi vedea o hartă interactivă a României unde sunt evidenţiate localităţile în care am prestat în mod efectiv şi direct servicii juridice pentru clienţii noştri.

+40 356 179 038

office@avocatmotec.ro

ARHIVA ELECTRONICĂ → www.aegrm-timis.ro

Mergi la prima pagină.

MOȚEC ȘTEFAN

CABINET DE AVOCAT

societate profesională de avocatură

"Ca semn al aprecierii serviciilor, cu acordul d-voastră, vă informăm că vom recomanda şi în viitor serviciile juridice prestate de către cabinetul d-voastră de avocatură partenerilor noştri din Slovacia care vor decide să desfăşoare activităţi comerciale în România."

Traduceri autorizate și profesionale (cehă/română)

Copyright © 2007 - Moțec Ștefan - Cabinet de avocat. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.

ACASĂ PREZENTAREA CABINETULUI SERVICII OFERITE REFERINȚE CLIENȚI CONTACT

MOȚEC ȘTEFAN – Cabinet de avocat primește în anul 2018 distincția de avocat expert în România, specializarea litigii

Timișoara, 27.06.2018

În cadrul clasamentelor realizate anual de către rețeaua internațională de experți Global Law Experts, Moțec Ștefan – Cabinet de avocat primește în anul 2018 distincția de avocat expert în România, specializarea litigii.

În ultimele luni, Global Law Experts (GLE) www.globallawexperts.com a desfășurat procesul de numire și cercetare extensivă pentru cea de-a 9-a ediție anuală a Premiilor GLE. Candidații selectați au fost apreciați în baza mărturiilor clienților, a cazurilor cheie, a clasamentelor juridice, a reputației generale, a contribuțiilor de publicare, a angajărilor de vorbire și a performanțelor și a statutului echipelor și a avocaților individuali.

Am primit peste 180.000 de răspunsuri din partea directorilor de afaceri, a avocaților interni, a firmelor de avocatură independente, a persoanelor cu valoare înalită notorie, a asociațiilor de barouri, a vizitatorilor site-ului GLE și a utilizatorilor LinkedIn. Aceste recomandări au fost combinate cu cercetarea independentă a GLE pentru a crea o listă scurtă pentru fiecare categorie de premii.

GLE este una dintre cele mai importante resurse online pentru localizarea consultanților juridici specializați pentru companii, investitori și persoane fizice. Site-ul a aratat o crestere a numarului de utilizatori dublu fata de luna incepand de la inceput, in prezent cu peste 60.000 de utilizatori care viziteaza site-ul nostru in fiecare luna. Premiile GLE se desfășoară încă din 2010 și au ajutat mulți câștigători să-și sporească în continuare expunerea la potențialii clienți și să-și reafirme poziția de lider de piață în domeniul lor.

Astfel, MOTEC STEFAN - Cabinet de avocat a fost ales câștigător în categoria - Firma de Avocatură a Anului în România - secțiunea Litigii 2018.

Over recent months, Global Law Experts (GLE) www.globallawexperts.com has conducted its extensive nomination and research process for the 9th Annual GLE Awards. The shortlisted candidates were judged on client testimonials, key cases, legal rankings, overall reputation, publication contributions, speaking engagements and the performance and standing of teams and individual lawyers.

During the recommendations stage we received over 180,000 responses from business directors, in-house legal counsel, independent law firms, high net-worth individuals, bar associations, visitors to the GLE website and LinkedIn users. These recommendations were combined with GLE’s own independent research in order to create a shortlist for each award category.

GLE is one of the world’s leading online resource for locating specialist legal advisers for the services required by businesses, investors and individuals. The website has shown double digit user growth month on month since inception with currently over 60,000 users visiting our website each month. The GLE awards have been running since 2010 and have helped many winners to further enhance their exposure to potential clients and to reaffirm their position as a market leader in their field.

We are pleased to have been chosen as the winner in the category - Litigation Law Firm of the Year in Romania – 2018

« Mergi înapoi la toate articolele.

Română

English

Čeština