Aria de acoperire a serviciilor juridice prestate de Moţec Ştefan – Cabinet de avocat pentru clienţii săi, respectiv a consultaţiilor juridice şi a reprezentării în faţa instanţelor de judecată, a executorilor judecătoreşti, a altor instituţii publice locale sau centrale, precum şi a partenerilor comerciali, este una naţională. În acest sens, puteţi vedea o hartă interactivă a României unde sunt evidenţiate localităţile în care am prestat în mod efectiv şi direct servicii juridice pentru clienţii noştri.

+40 356 179 038

office@avocatmotec.ro

ARHIVA ELECTRONICĂ → www.aegrm-timis.ro

Mergi la prima pagină.

MOȚEC ȘTEFAN

CABINET DE AVOCAT

societate profesională de avocatură

"Ca semn al aprecierii serviciilor, cu acordul d-voastră, vă informăm că vom recomanda şi în viitor serviciile juridice prestate de către cabinetul d-voastră de avocatură partenerilor noştri din Slovacia care vor decide să desfăşoare activităţi comerciale în România."

Traduceri autorizate și profesionale (cehă/română)

Copyright © 2007 - Moțec Ștefan - Cabinet de avocat. Toate drepturile rezervate. Termeni şi condiţii.

ACASĂ PREZENTAREA CABINETULUI SERVICII OFERITE REFERINȚE CLIENȚI CONTACT

Importanţa imaginii

Atunci când este vorba de imagine - indiferent de domeniu - se pot exprima opinii diferite despre importanţa acesteia; unii pun un accent mai pronunţat pe aspectul formal, în detrimentul fondului, alţii, dimpotrivă, trec foarte uşor peste "ceea ce-ţi ia ochii", axându-se exclusiv pe aspectele de fond. Echilibrul optim între fond şi formă este un deziderat continuu şi acesta depinde de o serie de factori atât obiectivi, cât şi subiectivi, interni şi externi.

În cazul de faţă este vorba de imaginea unui cabinet de avocatură, în concret, de imaginea unei "întreprinderi" care dă consistenţă unei activităţi specifice, care se exteriorizează într-o relaţionare specială între consultant, pe de o parte, şi client, pe de altă parte. Însă, în spatele acestei relaţionări sunt două categorii de elemente componente care pot contribui la o relaţie consolidată de succes (şi când ne referim la succes, avem în vedere succesul reciproc, succesul unilateral nefiind suficient pentru o relaţie consolidată de succes). Cele două categorii de elemente sunt: (i) elemente de fond şi (ii) elemente de formă.

Nu vom intra în detalierea celor două categorii de elemente componente ale relaţionării la care am făcut referire, deoarece dezvoltarea lor ar necesita un volum disproporţionat de mare prin raportare la spaţiul alocat acestui subiect în cuprinsul unui site de prezentare, ci doar vom exprima punctul nostru de vedere în privinţa raportului dintre fond şi formă în acest domeniu specific, al activităţii unui cabinet de avocatură.

Astfel, din punctul nostru de vedere, accentul excesiv pus pe elementele de formă, în detrimentul celor care ţin de fond, reprezintă o modalitate de abordare a profesiei de avocat fără responsabilitate, fără perspectivă şi, mai devreme sau mai târziu, activitatea va fi supusă eşecului.

Dimpotrivă, eliminarea elementelor de formă din activitatea unui cabinet de avocatură, mai ales în contextul actual al mediatizării excesive a oricăror forme de activitate, în orice domeniu, ar constitui o abordare naivă şi lipsită de pragmatism a activităţii specifice unui cabinet de avocatură care priveşte pe termen lung activitatea sa şi care are planuri de dezvoltare.

Plecând de la cele mai de sus, Moţec Ştefan - Cabinet de avocat a căutat să realizeze un echilibru între cele două elemente componente ale activităţii specifice profesiei de avocat, punând accentul într-o mai mare măsură pe activitatea internă a cabinetului, pe laboratorul unde se nasc soluţiile şi consultaţiile juridice, care de altfel conferă consistenţă muncii propriu-zise a unui cabinet de avocatură, iar aceste elemente care ţin de structura şi fondul unui cabinet de avocatură au generat ulterior, într-un mod natural şi ponderat, acea parte formală, de prezentare a cabinetului de avocatură.

Astfel, s-a ajuns - printre alte elemente care ţin de partea formală a cabinetului de avocatură - şi la actualizarea prezentului site de prezentare a Moţec Ştefan - Cabinet de avocat, care nu se doreşte a fi altceva decât o prezentare a activităţii propriu-zise a cabinetului, iar nu o "locomotivă" pe care să ne bazăm în mod disproporţionat în vederea dezvoltării cabinetului de avocatură.

În concluzie, pentru noi imaginea contează, însă nu la fel de mult ca ceea ce stă în spatele imaginii.

Moţec Ştefan, 02.05.2011

« Mergi înapoi la toate articolele.

Română

English

Čeština